Karmobil Araç Takip Sistemi

Karmobil Araç Takip Sistemi


Gelişmiş teknoloji kullanılarak üretilmiş veri alma ve gönderme cihazlarından oluşan, sağlam, ekonomik ve kolayca monte edilen, kullanımı çok kolay bir sistemdir. Bireysel olarak kullanılabildiği gibi, firmaların veya belediyelerin araç filolarının yönetimi için de kullanılır.

Araç Takip Sistemi Nedir?

Araç takip sistemi, aracınızın internet üzerinden gerçek zamanlı takibini sağlayan bir sistemdir. Araç takip sistemleri GPS veya GLONASS uyduları ile çalışırlar. Araçlara takılan mobil veri cihazları, uydulardan alınan tüm bilgileri, şebeke üzerinden veri merkezlerine aktarır. Böylelikle, internete bağlı bir bilgisayar, telefon veya tablet benzeri bir cihaz üzerinden aracınızın takip ve kontrolü sağlanır.

Araç takip sistemi hem şirketler hem de kişiler tarafından tercih edilir. Bireysel olarak, araç takip sisteminin tercih edilmesinin temel nedeni, araç güvenliğidir. Birden fazla araç ile çalışan şirketlerin ise; yakıt tasarrufu, güzergâh takibi, iş planlaması gibi birçok gerekçesi bulunur. Araç takip sistemi ile aracınızı gerçek zamanlı takip edebileceğiniz gibi geçmişe yönelik istatiksel raporlar da alabilirsiniz. Bu sayede, şirketinizin filo yönetimini sağlayabilir, araç kullanımlarından kaynaklı işletme giderlerini denetleyebilir ve tasarruf edebilirsiniz.